Όλα έτοιμα για το Πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais» 2020​

Όλα έτοιμα για το Πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais» 2020

Τερέν από Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2019 Ιρλανδικών Σέττερ

Όλα έτοιμα για το Πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais» 2020 με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν ή απλά να παρευρεθούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2020 για Ιρλανδικά Σέττερ.

Η επιτυχημένη αυτή διοργάνωση ανοιξιάτικων αγώνων για τα Ιρλανδικά Σέττερ «Printemps Irlandais», θα πραγματοποιηθεί στο Moncetz-Longevas στην περιοχή Marne (51), στις 14 με 15 Μαρτίου 2020.

Μία διοργάνωση με πολλές όμορφες εικόνες. Mία μοναδική εμπειρία λόγω του τόπου διεξαγωγής, του θηράματος (πεδινές πέρδικες) και λόγω συναναστροφής και ανταλλαγής απόψεων, ιστοριών και εμπειριών μεταξύ πολλών φίλων των Ιρλανδικών Σέττερ. Φίλοι οι οποίοι θα ταξιδέψουν από διάφορες χώρες από ολόκληρο τον κόσμο είτε για να συμμετέχουν είτε απλά για να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και έγγραφα για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Moncetz 2020, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του “International Irish Red Setter Club” ή του “Red Club | Club du Setter Irlandais“.

Δείτε επίσης

irishspring-moncenz-2021
Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πέρδικας 2021 ύστερα από αξιολόγηση της κατάστασης που επικρατεί με τον ιό Covid 19, ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε φέτος (2021).
Τερέν του Ανοιξιάτικου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιρλανδικών Σέττερ – Γαλλία
Ακυρώνεται το πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais» 2020 λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ευρώπη.
Ιρλανδικά Σέττερ στο Μπεκατσίνι, 2ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα
Το δεύτερο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για Ιρλανδικά Σέττερ στο μπεκατσίνι, στους βάλτους γύρω από την περιοχή του Claregalway Co Galway της Ιρλανδίας στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2019.
Τα τερέν του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz
Όλα έτοιμα για το Πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais» 2020 με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους με Ιρλανδικά σέττερ ή χωρίς.