Ακυρώνεται το πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais» 2020

Ακυρώνεται το πρωτάθλημα Ιρλανδικών
«Printemps Irlandais» 2020

Τερέν του Ανοιξιάτικου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιρλανδικών Σέττερ - Γαλλία

Ακυρώνεται το ανοιξιάτικο πρωτάθλημα Ιρλανδικών Σέττερ στη Γαλλία. Το φετινό πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais» 2020 στο Moncetz-Longevas στην περιοχή Marne δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ευρώπη.

Η απόφαση για την ακύρωση του πρωταθλήματος δεν λήφθηκε ελαφρά τη καρδία καθώς το “RED CLUB” δέχτηκε έντονες προειδοποιήσεις από το Τμήμα Διεύθυνσης Προστασίας Πληθυσμού του νομού Μαρν οι οποίες δηλώνουνε τη σοβαρότητας της κατάστασης.

Γνωρίζει την ταλαιπωρία που προκαλείται και την επένδυση που έχει γίνει για την προετοιμασία των διαγωνιζόμενων σκύλων. Το ανοιξιάτικο πρωτάθλημα Ιρλανδικών Σέττερ είναι μία από τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις του συλλόγου. Η απόφαση αυτή, ότι ακυρώνεται το πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais», στερεί την ευχαρίστηση της συντροφικότητας που δημιουργείται και μοιράζονται οι λάτρεις των ιρλανδικών σέττερ.

Το “RED CLUB” Γαλλίας έλαβε υπόψη του όλες τις παραμέτρους πριν πάρει αυτήν την δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση, όπως μας ενημέρωσε ο Ludovic IUCHS πρόεδρος του συλλόγου.

Δείτε επίσης

irishspring-moncenz-2021
Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πέρδικας 2021 ύστερα από αξιολόγηση της κατάστασης που επικρατεί με τον ιό Covid 19, ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε φέτος (2021).
Τερέν του Ανοιξιάτικου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιρλανδικών Σέττερ – Γαλλία
Ακυρώνεται το πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais» 2020 λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ευρώπη.
Ιρλανδικά Σέττερ στο Μπεκατσίνι, 2ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα
Το δεύτερο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για Ιρλανδικά Σέττερ στο μπεκατσίνι, στους βάλτους γύρω από την περιοχή του Claregalway Co Galway της Ιρλανδίας στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2019.
Τα τερέν του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz
Όλα έτοιμα για το Πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais» 2020 με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους με Ιρλανδικά σέττερ ή χωρίς.