Ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 στην Πέρδικα​

Ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 στην Πέρδικα

Ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 στην Πέρδικα

Για την ακύρωση του πρώτου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην πέρδικα (grouse) ενημέρωσε η επιτροπή τα μέλη του Red Club αλλά και για παρόμοιους αγώνες που ήταν προγραμματισμένο για τις 5 έως τις 7 Αυγούστου 2022 σε αγγλικό έδαφος.

Λόγω του ότι ήρθε αντιμέτωπο με  οργανωτικές δυσκολίες το Irish Red Setter Club της Ιρλανδίας οι οποίες ήταν πέρα ​​από τον έλεγχό του (άρνηση απονομής του CACIT από την FCI επειδή η εκδήλωση διοργανώθηκε σε τρίτη χώρα, η ασφάλιση του Irish Kennel Club που δεν ισχύει στο εξωτερικό και οι πολύ απαιτητικές συνθήκες για την κράτηση δωματίων που ζητούσε ο ιδιοκτήτης του καταλύματος) αυτή η εκδήλωση έπρεπε να ακυρωθεί.

Δείτε επίσης

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγιού 2022 – Ιρλανδικά Σέττερ
Ετοιμαστείτε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγιού του 2022 Ιρλανδικών Σέττερ στις 09 με 11 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία.
Ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 στην Πέρδικα
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022 στην Πέρδικα​ από το σύλλογο Irish Red Setter της Ιρλανδίας δεν θα πραγματοποιηθεί το 2022.
irishspring-moncenz-2021
Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πέρδικας 2021 ύστερα από αξιολόγηση της κατάστασης που επικρατεί με τον ιό Covid 19, ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε φέτος (2021).
Τερέν του Ανοιξιάτικου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιρλανδικών Σέττερ – Γαλλία
Ακυρώνεται το πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais» 2020 λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ευρώπη.