Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2019

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2019, «Printemps Irlandais»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2019 «Printemps Irlandais», μία μοναδική διοργάνωση για τα Ιρλανδικά Σέττερ ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν ή απλά να παρευρεθούν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η επιτυχημένη αυτή διοργάνωση ανοιξιάτικων αγώνων για τα Ιρλανδικά Σέττερ «Printemps Irlandais», θα πραγματοποιηθεί στο Moncetz-Longevas στην περιοχή Marne (51), στις 16 με 17 Μαρτίου 2019.  

Για άλλη μια χρονιά θα είμαστε και εμείς εκεί μαζί με άλλους λάτρεις της φυλής των Ιρλανδικών Σέττερ, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από διάφορες χώρες από ολόκληρο τον κόσμο είτε για να συμμετάσχουν είτε απλά για να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2019.

Μία διοργάνωση η οποία μπορεί να προσφέρει, όπως έχει προσφέρει σε εμάς μέχρι τώρα και θα συνεχίσει, πολλές όμορφες εικόνες και μία μοναδική εμπειρία λόγω της τοποθεσίας που διεξάγεται, του θηράματος (πεδινές πέρδικες) πάνω στο οποίο θα αγωνιστούν τα ιρλανδικά αλλά και λόγω της συναναστροφής μεταξύ συμμετεχόντων και μη, οι οποίοι ανταλλάσουν απόψεις, ιστορίες και εμπειρίες μέσα σε ένα φιλικό κλίμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Moncetz 2019, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του “International Irish Red Setter Club”.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz από προηγούμενες χρονιές.

Δείτε επίσης

Τα τερέν του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz
Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν ή απλά να παρευρεθούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2020 «Printemps Irlandais».
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2019
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2019 «Printemps Irlandais», μία μοναδική διοργάνωση για τα Ιρλανδικά Σέττερ.
Ιρλανδικό σέττερ σε κυνηγετικό τοπίο
Ιρλανδικά Σέττερ, φυλή εργασίας ή φυλή για εκθέσεις ομορφιάς; Μήπως και τα δύο; Είναι κοινό μυστικό σε όλους μας, ότι η ομορφιά των σκύλων της συγκεκριμένης φυλής είναι και η…
Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για ιρλανδικά σέττερ με θήραμα μπεκατσίνι
Η IRSC διοργάνωσε στους βάλτους γύρω από το Άθλον της Ιρλανδίας το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για ιρλανδικά σέττερ με θήραμα μπεκατσίνι.