Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2019

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2019, «Printemps Irlandais»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2019 «Printemps Irlandais», μία μοναδική διοργάνωση για τα Ιρλανδικά Σέττερ ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν ή απλά να παρευρεθούν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η επιτυχημένη αυτή διοργάνωση ανοιξιάτικων αγώνων για τα Ιρλανδικά Σέττερ «Printemps Irlandais», θα πραγματοποιηθεί στο Moncetz-Longevas στην περιοχή Marne (51), στις 16 με 17 Μαρτίου 2019.  

Για άλλη μια χρονιά θα είμαστε και εμείς εκεί μαζί με άλλους λάτρεις της φυλής των Ιρλανδικών Σέττερ, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από διάφορες χώρες από ολόκληρο τον κόσμο είτε για να συμμετάσχουν είτε απλά για να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz 2019.

Μία διοργάνωση η οποία μπορεί να προσφέρει, όπως έχει προσφέρει σε εμάς μέχρι τώρα και θα συνεχίσει, πολλές όμορφες εικόνες και μία μοναδική εμπειρία λόγω της τοποθεσίας που διεξάγεται, του θηράματος (πεδινές πέρδικες) πάνω στο οποίο θα αγωνιστούν τα ιρλανδικά αλλά και λόγω της συναναστροφής μεταξύ συμμετεχόντων και μη, οι οποίοι ανταλλάσουν απόψεις, ιστορίες και εμπειρίες μέσα σε ένα φιλικό κλίμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Moncetz 2019, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του “International Irish Red Setter Club”.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moncetz από προηγούμενες χρονιές.

Δείτε επίσης

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγιού 2022 – Ιρλανδικά Σέττερ
Ετοιμαστείτε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγιού του 2022 Ιρλανδικών Σέττερ στις 09 με 11 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία.
Ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 στην Πέρδικα
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022 στην Πέρδικα​ από το σύλλογο Irish Red Setter της Ιρλανδίας δεν θα πραγματοποιηθεί το 2022.
irishspring-moncenz-2021
Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πέρδικας 2021 ύστερα από αξιολόγηση της κατάστασης που επικρατεί με τον ιό Covid 19, ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε φέτος (2021).
Τερέν του Ανοιξιάτικου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιρλανδικών Σέττερ – Γαλλία
Ακυρώνεται το πρωτάθλημα Ιρλανδικών «Printemps Irlandais» 2020 λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ευρώπη.